Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Ezgi Mola (1983-..) 
Ezgi Mola (d. 1983), tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.
2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18´ini bitirmeden Kartal Tibet´in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sa Devamı
Doğum: 1983 - .. (36 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Dedemin İnsanları (2011) ...... 

Biyografi
Ezgi Mola (d. 1983), tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.
2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18´ini bitirmeden Kartal Tibet´in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi´ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı. 2005 Kasımında BKM Atölye´ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. 2008 yılında Uğur Yücel´in yönetmenliğinde Türkiye´de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı.

Filmografi
Film
Patron Mutlu Son İstiyor - 2014
Soğuk - 2013
Sen Aydınlatırsın Geceyi - 2013
Celal ile Ceren - 2013
Pazarları Hiç Sevmem - 2012
Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi - 2011
Ay Büyürken Uyuyamam - 2011
Dedemin İnsanları - 2011
Veda - 2010 - Latife
Hokkabaz - 2006 - Hemşire
Hayatımın Kadınısın - 2006 - Ahu
Organize İşler - 2005 - Berrak
Ejder Kapanı -2010

Dizi
Bizim Ev - 2013
Kötü Yol-2012-Leman Aksular
Bir Ömür Yetmez - 2011 Hazal
Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan -2010 - Ayşe
Canım Ailem - 2008-2010 - Feride
Sınıf - 2008 - Esra
Kolay Gelsin - 2008 - Kezo
Senden Başka - 2007 - Hayriye
Hırsız Polis - 2005-2006 - Gülay
Görünmez Adam - 2004
Sevinçli Haller - 2004
Sultan Makamı - 2003 - Seda
Unutma Beni - 2002 - Seda
Karate Can - 2000

TV Filmi
Hızlı Adımlar - 2004 - Selen

Tiyatro
Vur/Yağmala/Yeniden - 2008-2009 Murat Daltaban DOT
Hisseli Harikalar Kumpanyası - 2007 Haldun Dormen BKM
Çürük Elma 1998-1999 Aydoğan Temel ATT
Adalet Pantolonun Kemeridir -2003 MSM Müjdat Gezen MSM
Sizikiler 2005 Caner Alkaya BKM
Salak Oğlum 2004 Müjdat Gezen MSM
Artiz Mektebi 2005 Müjdat Gezen MSM
Karmakarışık 2004 Haldun Dormen MSM
Yalancı 2003 İlker Ayrık MSM
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.