Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
İbrahim Kurt (1940-2001) 
Devamı
Doğum: 1940 - 2001 (61 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Babaların Babası (1975) ...... Aliçonun Adamı
Baskın (1972) ...... Mermer
Kaynanam Kudurdu (1973) ...... 
Baraj (1977) ...... İnşaat İşçisi
Üç Sevgili (1972) ...... Kovboy
Arap Abdo (1973) ...... Zurnik
Aç Gözünü Mehmet (1974) ...... 
Beş Milyoncuk Borç Verirmisin (1975) ...... Kumarcı
Talih Kuşu (1989) ...... Abbas ın Adamı
Gülen Adam (1989) ...... Mafyanın Adamı
Şabaniye (1984) ...... Şehmuz un Adamı
En Büyük Şaban (1983) ...... Hırsız
Tokatçı (1983) ...... Köylü
Ali Baba Kırk Haramiler  (1971) ...... Harami
Battal Gazi'nin İntikamı (1972) ...... Bizans Askeri
Battal Gazi Geliyor (1973) ...... Dimitros
Deli Yusuf (1975) ...... Bolulu Abbas`ın Adamı
Sahte Kabadayı (1976) ...... Kulaksız İbo
Gerzek Şaban (1980) ...... Mahalleli
Namus Düşmanı (1986) ...... Ödemişli nin Adamı

Biyografi
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.