Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Coşkun Göğen (1946-..) 
Türk sinema oyuncusudur. Doğum yerine rağmen aslen Antalyalı´dır. Tecavüzcü Coşkun rolleri ile ünlenmiştir. Antalyaspor taraftarı olarak takımın amigoluğunu yapmaktadır. Ayrıca Antalya´da bar işletmeciliği yapmaktadır. 3 kız çocuğu babasıdır.

Devamı
Doğum: 1946 - .. (73 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Asi Gençler (1972) ...... Savaşın Arkadaşı
Arabesk (1988) ...... Kahvedeki Adam
Huzurum Kalmadı (1980) ...... Erol
Beş Milyoncuk Borç Verirmisin (1975) ...... Hippi
Tarzan Rıfkı (1986) ...... Abdullah ın Adamı
Orta Direk Şaban (1984) ...... Sinyor Lopez
Şabaniye (1984) ...... Paten Kayan Adam
Dokunmayın Şabanıma (1979) ...... Dans Hocası
Sivri Akıllılar (1977) ...... Pekos Bill Niyazi
Sahte Kabadayı (1976) ...... Şişçi Coşkun
Gerzek Şaban (1980) ...... Kiralık Katil

Biyografi
Türk sinema oyuncusudur. Doğum yerine rağmen aslen Antalyalı´dır. Tecavüzcü Coşkun rolleri ile ünlenmiştir. Antalyaspor taraftarı olarak takımın amigoluğunu yapmaktadır. Ayrıca Antalya´da bar işletmeciliği yapmaktadır. 3 kız çocuğu babasıdır.



FİLMLERİ

Tatlı Bela 2005

G.O.R.A Çungo 2003

Ömerçip Tecavüzcü Coşkun 2003

Yaralı Kurt 2000

Kimsecikler 1999

Hain Geceler Murat 1998

Kuşku 1994

Öp Babanın Elini 1993

Taşların Sırrı 1992

Polis Dosyası 1989

Kara Sevda 1989

Acıların Günlüğü 1988

Canım Oğlum 1988

Yengeç Burcu 1988

Alışırım 1987

Alamancının Karısı 1987

Çember 1987

Her Yer Karanlık 1987

Tarzan Rıfkı 1986

Ayrılmayalım 1986

Kader Kurbanları 1986

Kıskıvrak Tecavüzcü 1986

Vazife Uğruna 1986
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.