Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Dündar Aydınlı (1943-..) 
Devamı
Doğum: 1943 - .. (76 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Bitirim Kardeşler (1973) ...... Mafya Lideri
Utanç () ...... Kötü Adam
Ölüme Koşanlar (1973) ...... Kemalin Adamı
Aşk Eski Bir Yalan  (1968) ...... Kötü Adam
Körebe (1985) ...... Kötü Adam
Ali İle Veli  (1970) ...... 
Petrol Kralları (1978) ...... Belediye Memuru
Nereden Çıktı Bu Velet (1975) ...... Bey
Şark Bülbülü (1979) ...... Mafya
İyi Aile Çocuğu (1978) ...... Banka Soyguncusu
Salako (1974) ...... Eşkiya
Uyanık Gazeteci (1988) ...... Silah Tüccarının Adamı
Namus Düşmanı (1986) ...... Ödemişli nin Adamı

Biyografi
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.