Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Kadir Savun (1926-1995) 
Kendisiyle yapılan bir söyleşide 1926 Erzurum doğumlu olduğunu, emniyet memuru olan babasının tayin olmasıyla(3-5 yaşlarında) İstanbul´a geldiklerini Kabataş lisesinden terk olduğunu ve 1949 ´da "Üvey Baba" filminde Jandarma Astsb. rolüy Devamı
Doğum: 1926 - 1995 (69 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Yemende Bir Avuç Türk (1970) ...... Tahsin Çavuş
Kadifeden Kesesi (1971) ...... Altınoğlu
Senede Bir Gün (1971) ...... Reis
Arabesk (1988) ...... Mahkum
Berduş (1957) ...... Koğuş Ağası

Biyografi
Kendisiyle yapılan bir söyleşide 1926 Erzurum doğumlu olduğunu, emniyet memuru olan babasının tayin olmasıyla(3-5 yaşlarında) İstanbul´a geldiklerini Kabataş lisesinden terk olduğunu ve 1949 ´da "Üvey Baba" filminde Jandarma Astsb. rolüyle sinemaya geçtiğini ifade etmiştir.
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.