Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Erdal Özyağcılar (1948-..) 
Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmişti Devamı
Doğum: 1948 - .. (71 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Aşık Oldum (1985) ...... Macit
Namuslu (1984) ...... Mustafa
On Kadın (1987) ...... Mahmut
Ya Ya Ya Şa Şa Şa (1985) ...... Bakkal Şevket
Sultan (1978) ...... Çarli Cevat
Deli Deli Küpeli (1986) ...... İhsan Yüce Seslendirmesi
Orta Direk Şaban (1984) ...... Hüseyin Kutman Seslendirmesi
Postacı (1984) ...... Latif
Şabaniye (1984) ...... Şehmuz
Kibar Feyzo (19787) ...... Zülfo
Züğürt Ağa (1985) ...... Kekeş Salman

Biyografi
Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.