Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Bilge Zobu (1932-..) 
İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Zobu, kurumdan emekli olmasına rağmen konuk oyuncu olarak rol almayı sürdürdü. Birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Vasfi Rıza Zobu´nun yeğenidir. Kemal Sunal filmlerinde yardımcı oyuncu rollerinde yer alm Devamı
Doğum: 1932 - .. (87 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Çıplak Vatandaş (1985) ...... Sanayi Odası Başkanı
Şabancık (1981) ...... 
Milyarder (1986) ...... Banka Umum Müdürü Cenap Bey
Hayat Bayram Olsa (1973) ...... Cafer İşbilir
Gırgıriyede Şenlik Var  (1981) ...... Banker Dursun
Vur Patlasın Çal Oynasın (1970) ...... 
Nereye Bakıyor Bu Adamlar (1976) ...... Trafik Polisi
Gülen Adam (1989) ...... Ömer
Çarıklı Milyoner (1983) ...... Restorandaki Adam
Tosun Paşa (1976) ...... Merasim Kıtası Kumandanı

Biyografi
İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Zobu, kurumdan emekli olmasına rağmen konuk oyuncu olarak rol almayı sürdürdü. Birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Vasfi Rıza Zobu´nun yeğenidir. Kemal Sunal filmlerinde yardımcı oyuncu rollerinde yer almıştır.


 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.