Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Necdet Yakın (1932-2006) 
İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Yakın, 1958´de İstanbul Teknik Üniversitesi´nde tiyatroya başlamıştı. Haldun Dormen´in yönettiği Cep Tiyatrosu kurslarına katılan sanatçı, 1960´ta Şehir Tiyatroları´na girerek, 1997 yılında emekli olduktan so Devamı
Doğum: 1932 - 2006 (74 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Milyarder (1986) ...... Eczacı Sırrı
Ateş Parçası  (1971) ...... Şakir
Hayat Sevince Güzel (1971) ...... Yunus
Yedi Kocalı Hürmüz  (1971) ...... Hallaç Rüstem
Doktor (1979) ...... Antrenör Berber Nuri
Çapkın Hırsız (1975) ...... Hırsız Grubunun Elemanı
Bıçkın (1988) ...... Yönetmen
Japon İşi (1987) ...... Şef Garson Osman
Postacı (1984) ...... Berber Selami
Çarıklı Milyoner (1983) ...... Cemil
En Büyük Şaban (1983) ...... Orhan Çoban seslendirmesi
Köşeyi Dönen Adam (1978) ...... Tombalacı Rıza
Sakar Şakir (1977) ...... Lüfer
Canım Kardeşim (1973) ...... Kahvedeki Adam
Salako (1974) ...... Köy Berberi
Yalancı Yarim (1973) ...... Pazarcı Mehmet
Şaban Oğlu Şaban (1977) ...... Neşet
Vay Başımıza Gelenler (1979) ...... Hilmi
Uyanık Gazeteci (1988) ...... Yazı İşleri Müdürü

Biyografi
İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Yakın, 1958´de İstanbul Teknik Üniversitesi´nde tiyatroya başlamıştı. Haldun Dormen´in yönettiği Cep Tiyatrosu kurslarına katılan sanatçı, 1960´ta Şehir Tiyatroları´na girerek, 1997 yılında emekli olduktan sonra da rol almayı sürdürdü. 1962 yılında sinemaya başladı. Yardımcı oyuncu rollerinde yer alan Necdet Yakın; genellikle gülmece türü eserlerde oynadı.
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.