Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Ahmet Arıman (1955-..) 
1955 doğumlu Türk sineması oyuncusudur. Hababam Sınıfı´nda Hayta ismail rolündedir. Devamı
Doğum: 1955 - .. (64 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Sultan (1978) ...... Abdullah
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  (1975) ...... Hayta İsmail
Hababam Sınıfı Tatilde (1977) ...... Hayta İsmail
Hababam Sınıfı (1974) ...... Hayta İsmail
Neşeli Günler (1978) ...... Ömer
Bizim Aile (1975) ...... Ahmet

Biyografi
1955 doğumlu Türk sineması oyuncusudur. Hababam Sınıfı´nda Hayta ismail rolündedir.
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.