Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Ahmet Açan (1924-1996) 
- Devamı
Doğum: 1924 - 1996 (72 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Ada  (1988) ...... Resim Sergisindeki Adam
Metres (1983) ...... Doktor
Şaşkın Ördek (1983) ...... Bayram
Şaka Yapma (1981) ...... Rahip
Talih Kuşu (1989) ...... Bakkal Mehmet
Gülen Adam (1989) ...... Keresteci
Öğretmen (1988) ...... Zerzevatçı Ahmet Efendi
Bıçkın (1988) ...... 
Katma Değer Şaban (1985) ...... Bakkal
Çarıklı Milyoner (1983) ...... Köy Muhtarı
Şark Bülbülü (1979) ...... Noter
İyi Aile Çocuğu (1978) ...... İstanbul Bankası Genel Müdürü
Şendul Şaban (1985) ...... Market Kasabı
İnatçı (1988) ...... 
Uyanık Gazeteci (1988) ...... Muhtar
Kiracı (1987) ...... Refik Bey
Hababam Sınıfı Güle Güle (1981) ...... Okul Müdürü
Sevimli Hırsız (1988) ...... Bakkal

Biyografi
-
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.